Echipa ta

CONTABILITATE

Solutii contabile complete

Servicii de contabilitate completa, supervizarea lucrarilor contabile, intocmire situatii financiare, expertiza contabila extrajudiciara. Contabilitate in partida dubla si partida simpla. Contabilitatea proiectelor finantate din fonduri nerambursabile. Consultanta financiar-contabila.

CONSULTANTA

Consultanta fiscala si financiara

Consultanta fiscala personalizata, inregistrare si radiere fiscala, asistenta pentru rambursarea de taxe, optimizare fiscala. Analiza economico-financiara si studii de fezabilitate adaptate planului de afaceri. Consultanta fiscala si contabila on-line.

salarizare / resurse umane

Servicii de salarizare complete

Intocmire state de plata, fluturasi de salariu, redactare si inregistrare contracte individuale de munca si acte aditionale in ReviSal, obtinere parola ITM (ReviSal), dosare SSM si PSI pentru salariati, consultanta privind dosarele de salariati.

dizolvare

Dizolvare fara lichidare

Intocmire bilant de lichidare si contabilitate specifica in aceasta etapa a vietii companiei. Impreuna cu specialistii din cadrul JuristAsist pregatim documentele necesare dizolvarii si, ulterior, radierii de la Registrul Comertului si A.N.A.F.

audit

Audit extern sau intern

Auditul intern supravegheaza financiar celelate departamente financiare si ajuta consiliul de conducere sa ia decizile financiare corecte.
Auditul extern exprima o parere despre situatiia financiara a companiei si sfatuieste consiliul de conducere cu privire la planurile financiare de urmat.
Auditarea fondurilor nerambursabile este in general o cerinta a finantatorului. Noi venim in sprijinul clientului, tinand cont de experienta anterioara, oferind si consiliere si indrumare legate de forma si continutul documentelor aferente proiectelor.