Servicii financiare

Solutii financiare, contabile si fiscale personalizate

Consultanti fiscali, experti contabili, auditori - impreuna actionam pentru cresterea profitului afacerii tale


Contabilitate, consultanta fiscala si optimizari de taxe, audit financiar, salarizare, dizolvare si lichidare pentru toate tipurile de entitati (S.R.L., fundatii, asociatii, activitati independente) sunt serviciile oferite de noi.

Cunoscand amploarea reglementarilor contabile si fiscale, suntem alaturi de clientii nostri permanent. Oferim solutii, informari si suport astfel incat reglementarile in domeniu sa nu fie o piedica in dezvoltarea afacerii.

img

Contabilitate

Contabilitate pentru societati comerciale, asociatii si fundatii, activitati independente (PFA/CMI), inclusiv pentru fonduri Europene/ Norvegiene sau nationale, contabilitate pe proiecte.

Consultanta Fiscala

Legislatia mereu in schimbare, obliga antreprenorii sa apeleze la consultanti fiscali, pentru a reusi sa fie la zi cu modificarile fiscale.

Audit financiar

Opinia auditorului financiar, asupra situatiilor financiare ale societatii, poate determina schimbari majore in strategia de dezvoltare a societatii adoptata de asociati. Auditarea proiectelor realizate din fonduri nerambursabile este o cerinta a eligibilitatii cheltuielilor.

TaxAsist în cifre

Pe scurt despre noi

25

Ani experienta

125

Clienti

1200

Bilanturi

De ce noi?

Suntem o echipă

Toti membrii Grupului ASIST actioneaza ca schimbarile legislative sa fie in avantajul clientului.

Avem experiență

Cei 25 de ani de experienta in contabilitate, fiscalitate, audit si domeniile conexe, sunt pusi in slujba clientului.

Oferim solutii complete

Analiza de risc financiar, studii de fezabilitate, returnari de taxe, expertize contabile, audit, lichidari sunt doar cateva din solutiile pe care le oferim societatii tale.

Te-am convins? Suntem aici, doar la un click distanta.