Servicii juridice

Consiliere pentru entitatea pe care vrei sa o infiintezi

Gandim o companie creata pentru tine si planurile tale


Inainte sa iti lansezi afacerea, analizam pentru tine cea mai buna forma de organizare a activitatii din punct de vedere juridic, iar impreuna cu consultantii fiscali din cadrul TaxAsist, iti prezentam cadrul fiscal ce iti influenteaza viata companiei, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita solutie de organizare a activitatii, adaptata planului tau de afaceri.

Suntem orientati catre solutii concrete, gandite si modelate pe tipul de afacere pe care-l doresti, astfel incat profitul sa fie maxim.

img

Servicii SRL/SRL-D

Infiintare societate si redactare documente (act constitutiv, hotarari, cereri etc), modificari asociati, infiintare/desfiintare puncte de lucru, in 3 zile lucratoare, dizolvare/radiere.

Asociatii/Fundatii

Infiintare la Tribunal a Asociatiilor sau Fundatiilor si redactarea Statutului si a Actului Constitutiv, precum si modificari ulterioare.

PFA/PFI/II/CMI

Infiintare, modificare si inregistrare la ONRC si/sau ANAF, radiere si schimbarea formei de organizare.

JuristAsist în cifre

Pe scurt despre noi

12

Ani Experienta

40

Clienti

140

Documente

De ce noi?

Suntem o echipă

Impreuna cu specialistii in web design, contabilitate, fiscalitate ai Grupului ASIST, gasim solutiile optime, adaptate fiecarei afaceri.

Avem experiență

Cei aproape 15 ani de experienta in hatisurile Registrului Comertului sau Tribunalelor reprezinta timp castigat pentru clientii nostri.

Oferim soluții complete

Venim in sprijinul clientilor cu consiliere si sfaturi practice legate de cerintele de functionare si autorizare ale afacerii.

Te-am convins? Suntem aici, doar la un click distanta.