Profit in 5 pasi

În ce categorie te încadrezi?

La început de drum cu echipa potrivită

Știm ca planul tău de afaceri este perfect! Ești la început de drum și te planifici cum să iți organizezi afacerea, cum să o promovezi și totul devine ametițor când te gândești la ce tipuri de taxe și impozite ar trebui să plătești. Toate aceste probleme își gasesc rezolvare alături de echipa Asist.

Vei alege în cunoștință de cauză cea mai buna formă juridică de organizare, un plan de promovare on line potrivit afacerii tale, iar contabilitatea, taxele și impozitele vor fi cea mai mică problema a ta sub coordonarea TaxAsist.

JuristAsist este alături de tine la înfiintarea afacerii tale și împreuna cu specialiștii de la TaxAsist te ajută să iți configurezi opțiunea potrivită afacerii tale, atât din punct de vedere juridic, cât și fiscal și financiar.

În era digitală, vizibilitatea on-line este marele avantaj al unei afaceri. NetAsist acordă consiliere și suport pentru crearea și promovarea site-ului de prezentare și a magazinului virtual.

Te sprijinim în ascensiune

Afacerea ta creste? Vrei sa te extinzi si sa iti diversifici aria de activitate? Ai nevoie de promovare adaptata noilor conditii? Echipa Asist este alaturi de tine.

NetAsist sprijina dezvoltarea unei afaceri cu solutii software fiabile si modulare folosind cele mai noi tehnologii. Punem la dispozitia clientilor nostri acele unelte vor asigura un avantaj competitiv: serviciile de design, dezvoltare, SEO & SEM adaptate fiecarui siite, integrarea sisteme de plati electronice, programe personalizate pentru gestionarea afacerii .

TaxAsist este alaturi de tine pentru o organizare financiara si contabila interna potrivita planului tau de dezvoltare, consiliere fiscala adaptata, salarizare, consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile, dar si pe perioada derularii proiectelor din punct de vedere al contabilitatii si al documentelor privind eligibilitatea cheltuielilor. Ai nevoie de audit? TaxAsist este solutia.

JuristAsist te ajuta sa iti infiintezi puncte de lucru si alte sedii secundare, sa modifici sediul social sau orice element al actului constitutiv (asociati, capital social, alte clauze ce tin de activitatea entitatii). Incepand cu redactarea documentelor modificatoare pana la depunerea si reprezentarea la Registrul comertului sau in fata oricarei autoritati competente.

Trebuie sa ofertezi catre parteneri straini, intentionezi sa patrunzi pe o piata din afara Romaniei, documentatiile tale se adreseaza unor specialisti straini? TraducAsist asigura traducerea oricaror texte in/din orice limba.

Lasă grijile în seama noastră

Timpul tau este pretios! Ca antreprenor de succes intampini provocari zilnice legate de mentinerea afacerii la standardul pe care ti-l doresti.

Grijile pentru documentele legale ale societatii, contabilitate, salarizare, optimizare fiscala si financiara, noile abordari de promovare on- line si de adaptare a planurilor de marketing noilor tendinte, iti vor fi preluate de echipa Asist. Apeland la specialistii Asist vei avea certitudinea ca obligatiile asumate de tine vor fi realizate la timp si intocmai.

Membri grupului Asist vor gasi solutii si resurse pentru a te ajuta in problemele birocratice pe care le intampini.